/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


У Закарпатті дозрівають еперки – плоди карпатського шоколаду ... - Tyachiv News



Tyachiv News
Додаючи до ягід гречане борошно, господині печуть хлібці, коржики, готують страви з квасолею. До речі, наші предки робили борошно і з самої сухої ягоди шовковиці, вважаючи його чудовим харчовим продуктом. Крім того, закарпатські ґаздині зі ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане