/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Ікра риби
Борисов Академія: лікбез з японсько-перуанської кухні Nikkei - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2017
Новини про ікру риби, новинки, детальна інформація відносно ікри риби
Ікра риби
Борисов Академія: лікбез з японсько-перуанської кухні Nikkei - Новое Время
Новое Время Кіноа, маїс, стевія, батат, різні види риби та морепродуктів, морські свинки (традиційний продукт для Перу), добре відомі місцевому населенню з доколумбівських часів, доповнюються часником, кмином, оцтом. З'являються такі страви як антікучо (шашлички з ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Ікра риби