/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Готуємо телятину під трюфельним соусом - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.05.2017
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Готуємо телятину під трюфельним соусом - 20 хвилин
20 хвилин Поки телятина маринується, шеф-кухар відварює моркву та стручкову квасолю у підсоленій воді. - З селери нам потрібно зробити пюре, тому її ми теж відварюємо, - каже Віктор. - Через хвилин 10-15 зливаємо з неї воду, додаємо вершки, солимо, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Вершки