/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Запорука душевності хліба - гарний настрій, - працівниця ... - Волинь 24 (прес-реліз) (Блог)



Волинь 24 (прес-реліз) (Блог)
Це заварювання хлібів на житньому борошні. Тут такий процес непростий і тривалий: спершу борошно запарюємо гарячою водою, потім воно охолоджується щонайменше 8 годин, бо, згідно технології, має набратися цукристості. А далі ми його ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне