/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно розторопші  

Новини про борошно росторопші, новинки, детальна інформація відносно борошна росторопші

Борошно розторопші


Навіщо потрібна зелена гречка? - UKRHEALTH



UKRHEALTH
Гречку варили як окрему страву , додаючи сало , готували з неї супи та оладки , додавали гречку , як начинку в пиріжки , навіть робили з гречки борошно і випікали хліб , млинці. Всі ми звикли до того , що гречка коричнева , але в ті часи гречку ніхто ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно розторопші