/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Великий пост: как приготовить вкусный ужин для родных и гостей - ONLINE.UA



ONLINE.UA
В широкой сковороде с антипригарным покрытием разогреть масло. Обжарить чеснок. Как только он даст аромат, добавить баклажан. Посолить. Обжаривать на сильном огне, постоянно помешивая, 3-4 минуты. Переложить баклажаны в отдельную миску, оставив сковороду на плите.
Амурская правда
NewsYou


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Баклажан