- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Брюссельська капуста
Овочі і квіти: нові тренди кулінарії. Блог шеф-кухаря - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.02.2017
Новини про брюссельську капуста, новинки, детальна інформація відносно брюссельської капусти
Брюссельська капуста
Овочі і квіти: нові тренди кулінарії. Блог шеф-кухаря - Новое Время
Новое Время Запечіть як-небудь брюссельську капусту разом з попередньо карамелізованою айвою, а потім, окропіть лимонним соком і посипте солонуватою бринзою – і ви одразу зрозумієте, що якщо до овочів додати, наприклад, кисло-солодкий фрукт або що-небудь ще, то їх ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.02.2017
Дивитись всі новини в розділі Брюссельська капуста