- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
Страви на Святвечір: рецепти відомої галицької господині - Хрещатик
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2017
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
Страви на Святвечір: рецепти відомої галицької господині - Хрещатик
Хрещатик Для тіста: борошно пшеничне — 3 склянки; вода — 1 склянка; олія 2-3 ст. ложки; 1/2 ч. л. соди; сіль за смаком. Замісити пухке тісто. Розкатати його на столі й склянкою чи невеличким горнятком вирізати кружечки. Підливка: 200 г грибів відварити, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне