/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Страви на Святвечір: рецепти відомої галицької господині - Хрещатик



Хрещатик
Для тіста: борошно пшеничне — 3 склянки; вода — 1 склянка; олія 2-3 ст. ложки; 1/2 ч. л. соди; сіль за смаком. Замісити пухке тісто. Розкатати його на столі й склянкою чи невеличким горнятком вирізати кружечки. Підливка: 200 г грибів відварити, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне