/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Печемо хліб на опарі - 20 хвилин



20 хвилин
Тож ми пропонуємо різні види хліба: „Гречаний” — житньо-пшеничний з додаванням гречаного борошна, „Турецький” — з кукурудзяним борошном, „Карельський” — з солодом та ізюмом, „Пряний” — з кмином та коріандром, „Баварський” — з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне