/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
"Авторська колекція" або як народжуються унікальні українські вина - Економічна правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
"Авторська колекція" або як народжуються унікальні українські вина - Економічна правда
Економічна правда "У червоному напівсолодкому вині Каберне - Піно Нуар я поєднав оксамитову м'якість солодощі Каберне і спокуса кислинки Піно Нуар. Воно прекрасно відтіняє ніжне м'ясо птиці і поєднується з витонченим фрикасе під дивовижним вершковим ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці