/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Що готують на Різдво в різних країнах світу - Украинские Новости



Украинские Новости
У Словенії на Різдво до столу подають спеціальний різдвяний хліб, для випічки якого використовують три види борошна: житнє, пшеничне і гречане, а також кров'яну ковбасу і печеню з оленини або свинини. В Сербії за різдвяним столом їдять ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне