/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно лляна  

Новини про борошно льону, новинки, детальна інформація відносно борошна лляна

Борошно лляна


"Сала — ніззя, молока й масла — ніззя, яєць — ніззя" - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Вживали пісний борщ або юшку на лляній олії й з грибами, капусту сиру й кислу, млинці на воді. Їли пиріжки з "таком" ... А ще варили кисіль. — Кисіль називали "жур", — каже Софія Усиченко. — Заливали пшеничне чи вівсяне борошно кип'ятком.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно лляна