/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Як уберегтися від сальмонельозу? - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Як уберегтися від сальмонельозу? - ОГО
ОГО Найдовше ці бактерії можуть зберігатися у воді, м'ясі та ковбасних виробах, в кефірі та вершковому маслі (від 2 до 5 місяців). Захворювання розвивається через 6-7 годин після потрапляння сальмонел в організм. Симптоми хвороби можуть бути ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове