/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Зелень для соуса толкут в ступке - Lastnews.com.ua



Lastnews.com.ua
Моет баклажан, кабачок-цуккини и помидор твердых сортов. Нарезает их кружочками. Баклажан солит и оставляет на 20 минут. Соль забирает горечь. Ставит на средний огонь сковороду. Когда она начнет шкварчать, кладет баклажан. Затем обжаривает по очереди кабачок и помидор.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Баклажан