/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Трошки про єврейський новий рік у контексті їжі - Львівська Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Трошки про єврейський новий рік у контексті їжі - Львівська Газета
Львівська Газета Можна готувати цимес із м'ясом (яловичина, курка) і подавати не як гарнір, а як основну страву. Ганце цимес – «величезне задоволення» – це дуже ароматна страва з насиченим смаком. Завжди хотіла приготувати його, а тут якраз нагода. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина