/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Ветераны любят кавказскую кухню и… суши - ДОНБАСС



ДОНБАСС
Нарежьте баклажан вдоль тонкими пластинами. Ломтики посолите, поперчите. Обжарьте на растительном масле до румяной корочки или запеките в духовке. Порубите мелко укроп, кинзу, чеснок, грецкие орехи. Смешайте с майонезом. Начинку можно измельчить и в блендере.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан