/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Абрикосовий пиріг посипають мигдалевою крихтою - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Його тонкі пелюстки роблять усі випічку хрусткою зовні і дуже пухкою всередині. Абрикоси тут можна замінити на персики або нектарини. Інгредієнти: Масло вершкове - 125 г. Цукор - 125 г. Борошно - 125 г. Розпушувач - 1 ч. л. Ванільний цукор - 1 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно