/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сироватка
16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали (фото) - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.07.2016
Новини про сироватку, новинки, детальна інформація відносно сироватки
Сироватка
16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали (фото) - UkrMedia
UkrMedia Першими закислювачами для борщу слугували сироватка, кисле молоко, кисла капуста, ягоди або незрілі яблука. Томатна ж заправка з'єднання явилася в українському борщі лише в кінці XIX – на початку XX столітті, коли в Україні остаточно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Сироватка