- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Перець овочевої
Рецепт от шефа: рулька ягненка - Resto - поисковая система для гурманов
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.05.2016
Новини про перець овочевий, новинки, детальна інформація відносно перецю овочевого
Перець овочевої
Рецепт от шефа: рулька ягненка - Resto - поисковая система для гурманов
Resto - поисковая система для гурманов Шеф-повар ресторана "Лимончино" Сергей Балашов рассказал, как приготовить рульку ягненка с бобами в томатном соусе. Ингредиенты: Рулька ягненка 320 гр. Чеснок 2 гр. Перец чили 1 гр. Бульон овощной 400 гр. Соус "Демиглясс" 10 гр. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Перець овочевої