/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / С / г тварини і птиця (живокіст)   / Свині  

Новини про свині, новинки, детальна інформація відносно свиней

Свині


Буженину одночасно печуть у пергаменті та фользі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Слід купувати м'ясо свині, якій не більше року. Воно смачніше й ніжніше, — каже шеф-кухар столичного ресторану "Фортеця" 44-річна Тетяна Тимченко. Вимочує 1 кг м'яса в сольовому розчині. Недостатньо посолити зверху — буде пісне.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Свині