/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Медики розповіли, як відзначити Великдень і не попасти в лікарню - Kordon.com.ua - Свіжі новини



Kordon.com.ua - Свіжі новини
І на другий день меню приблизно таке ж, і тільки далі можна потроху розширювати білковий раціон. За яйцями по легкості засвоєння йдуть молочні білки, за ними - риба, курка, свинина. А ось м'ясо гусака, баранина, яловичина містять важкі білки.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина