/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Кухня вихідного дня. “Старий “Наполеон” по-новому. ФОТО+ ... - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.03.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Кухня вихідного дня. “Старий “Наполеон” по-новому. ФОТО+ ... - Вікна online
Вікна online Збити вершкове масло (350 г) до білого, частинами додавати заварну масу. — Я дуже “щедро” додавала крем між коржами, тому на верх не вистачило. Збила вершки з пудрою та нанесла на верх, притрусила крихтами від коржів, — розповіла ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.03.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове