/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


У Голландії відкривають компанію, яка "виготовлятиме" м'ясо у ... - Еxpres.ua



Еxpres.ua
«Культивована» яловичина вагою 142 г була вирощена в університеті Маастрихта за 3 місяці - з клітин живої корови. Процес створення таких бургерів складається з 4-х етапів. Спочатку корові роблять біопсію, щоб взяти у неї з м'язів стовбурові ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.11.2015




Дивитись всі новини в розділі Яловичина