/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ) - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.03.2015
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ) - ОГО
ОГО Як настоювати березовий сік? Найкраще на листах звіробою та ягодах рябини, можна також на м'яті та мелісі, ягодах шипшини, на липовому цвіті. Розрахунок - 1 жменя на 1 літр березового соку, настоювати треба 5 годин, по тому консервувати. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація