/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Грибна консервація  

Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації

Грибна консервація


Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ) - ОГО



ОГО
Як настоювати березовий сік? Найкраще на листах звіробою та ягодах рябини, можна також на м'яті та мелісі, ягодах шипшини, на липовому цвіті. Розрахунок - 1 жменя на 1 літр березового соку, настоювати треба 5 годин, по тому консервувати.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.03.2015




Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація