/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Що приготувати з красноголовців та підберезників - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.08.2013
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Що приготувати з красноголовців та підберезників - ОГО
ОГО По-друге, консервація має красивіший вигляд. Шапочки – гарна закуска до святкового столу, а ніжки – чудово підходять для салатів. - Можна замаринувати окремо кожен вид. А можна заготовити на зиму суміш красноголовців, підберезників, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація