- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно житнє
Досвідчений пекар пояснив, чому хліб може викликати рак - Новини від ТСН
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2014
Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього
Борошно житнє
Досвідчений пекар пояснив, чому хліб може викликати рак - Новини від ТСН
Новини від ТСН Хліб за старовинним рецептом випікається із просіяного житнього борошна, води та солі. Все це потрыбно вимішати і покласти в форми, щоб настоялось у теплі хоча б три години. "Тісто має бути таким, щоб відставало від рук", - говорить Руслан. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє