/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Лагман узбекский алярусс. - GIGAmir



GIGAmir
Соль. Варим. В глубокую тарелку, добавляем сам лагман (лапша) или спагетти длинные любые, кому что нравиться. Заливаем, добавляем зелень. Приятного аппетита. Можно добавлять, кому нравиться: баклажан, сладкий молотый перец,.... да много чего... Всем удачи. Понравился пост?


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.11.2014




Дивитись всі новини в розділі Баклажан