/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Для друга, який писав про гречку: чотири рецепти котлет - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.11.2014
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Для друга, який писав про гречку: чотири рецепти котлет - Gazeta.ua
Gazeta.ua Мало хто знає, з чого почалася історія такої страви, як котлети. Винахідниками котлет вважають французів. Але це не зовсім та страва, яку ми звикли бачити на нашому столі. Cotelette (реберця) - так називалася смажена яловичина на кістці. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Яловичина