- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Капуста білокачанна
Три незвичайні рецепти квашеної капусти - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.10.2014
Новини про капусту білокачанну, новинки, детальна інформація відносно капусти білокачанної
Капуста білокачанна
Три незвичайні рецепти квашеної капусти - ОГО
ОГО Коли розсіл стане каламутним і на поверхні утвориться піна, перенесіть посуд з капустою в холодне місце. Капуста, квашена з виноградом, базиліком та медом. На 1 кг білокачанної капусти - 0,5 кг синього винограду, 100 г моркви, пучок свіжого базиліку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.10.2014
Дивитись всі новини в розділі Капуста білокачанна