- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Помідор
Вам потребуются (на 1 порцию): кости – 150 г, мясо с костью ... - Пенсионер
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.07.2014
Новини про помідори, новинки, детальна інформація відносно помідорів
Помідор
Вам потребуются (на 1 порцию): кости – 150 г, мясо с костью ... - Пенсионер
Пенсионер Способ приготовления: косточки и мясо залить холодной водой, посолить и поставить вариться. В процеженный кипящий бульон кладут нарезанный кольцами сырой лук и морковь, через 15-20 мин. - подсушенную домашнюю лапшу. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.07.2014
Дивитись всі новини в розділі Помідор