/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Кнедлики з кручениками подають у сметаново-грибному соусі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Пшеничні, картопляні, із салом, зі шкварками, джемом, сиром і т.д. ... Просіюємо борошно, кладемо цукор, сіль, вбиваємо 2 яєць, олію, додаємо дріжджі (я беру швидкорозчинні, що не потребують робити опару), замішую теплим молоком.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.05.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне