/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Кухня Индонезии - Великая Эпоха
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2014
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Кухня Индонезии - Великая Эпоха
Великая Эпоха Жареный молочный поросёнок — этим изыском балуются не только туристы, но и местные частенько отступают от мусульманских порядков. Очень популярны баксо — фрикадельки из мелкого фарша с добавлением муки. Едят их с соусом, кладут в супы, обжаривают, отваривают, одним ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш