/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ С / г тварини і птиця (живокіст)
/ Свині
Свято хоч і криваве, зате смачне! - Високий Замок
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.01.2014
Новини про свині, новинки, детальна інформація відносно свиней
Свині
Свято хоч і криваве, зате смачне! - Високий Замок
Високий Замок Зарізати швидко свиню – ще не все. Треба вміти її так само майстерно розібрати. Поки туша не охолола, її обсмалюють, як у старовину, соломою, шкрябають, обмивають з усіх боків. Тоді різник відрізає голову, потім обережно виймає нутрощі, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.01.2014
Дивитись всі новини в розділі Свині