/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Форель запікають у смужках бекону - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.06.2013
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Форель запікають у смужках бекону - Gazeta.ua
Gazeta.ua А до нашої кухні з України, Африки та Індії прийшли пшениця, ячмінь, жито, свинина, яловичина й ягнятина. Індіанці також люблять коренеплоди. Маємо сотню видів картоплі різних видів, форм і кольорів. Катерина ГОНЧАРОВА. Якщо ви помітили ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина